Lasertracker

Ons systeem is een complete oplossing voor (tastend) meten, scannen en controle. In combinatie met de lasertracker hebben we een meetvolume van 20 meter radiaal. De flexibiliteit maakt dat we met dit systeem aan een breed scala van inspectietoepassingen kunnen voldoen. Bij een controlemeting verzorgen we op aangeven van de klant snel een afwijkrapport met pijnpunten.

Verschillende toepassingen
voor Lasertracking:

Lasertracking voor verschillende werkvelden

Met onze lasertracking zetten we een nieuwe standaard voor mobiele industriële metrologie. Voorbeelden van toepassingen zijn productfabricage, auto- en bussenbouw, scheepsbouw en vele andere sectoren.  

Meest recente project in lasertracking

Project

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Waar wordt maatvoering ingezet?

Lasertracking wordt bij ons vooral ingezet voor de industriële en maritieme sector. Denk aan het uitlijnen en waterpas zetten van machines, procesbanden en productielijnen. Ook kunnen we producten meten als controlemiddel op de oorspronkelijke tekeningen, de bevindingen worden verwerkt in een afwijkrapport. Producten worden ook gescand om er een digitaal model van maken. Dat model kan toeleveranciers bijvoorbeeld helpen om perfect passende accessoires te maken. Onze kennis van digitaal meten wordt ook veel gevraagd in de auto industrie en de schepenbouw.

Vaak zijn er van onderdelen nog geen digitale werktekeningen beschikbaar. GeelinkBosch wordt dan gevraagd om het onderdeel in te scannen, het maatvoerbaar te maken zoals wij dat noemen. Machinebouw werkt vaak met toleranties en nauwkeurigheden, daar spelen wij met onze ervaring op in. Concreet voorbeeld is een trekker met aansluitpunten voor accessoires. Andere toepassingen zijn machineonderdelen voor een draai- of freesbank. We scannen dan het oude onderdeel in zodat een nieuwe of verbeterde versie gemaakt kan worden naar het digitale voorbeeld. Wat het oog kan zien, kunnen we digitaliseren!

Modernste apparatuur tekst

Vragen of
advies nodig?

Wij verzorgen voor jou de complete bouwmaatvoering van al
je projecten groot en klein. Door direct contact met de betrokken personen is het prettig en doeltreffend werken. Door onze ervaring weten wij waar we over praten.

Vragen of
advies nodig?

Maak vrijblijvend een adviesafspraak met ons. Vul het formulier hiernaast in en wij bellen jou om een afspraak in te plannen.

Leon Geelink